Uncategorized

Ένα off-λευκό X Air Jordan 5 μπορεί να πέσει το επόμενο έτος

Το off-λευκό X Air Jordan 1 θεωρείται από πολλούς sneakerheads για να είναι η καλύτερη συνεργασία sneaker που έγινε ποτέ. Το πνευματικό τέκνο του Virgil Abloh, η φήμη του έχει ότι ο σχεδιαστής της μόδας θα χειριστεί την εξαιρετικά επιθυμητή Air Jordan 5 για την επόμενη κυκλοφορία του, καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής.

Ενώ αυτό είναι απλώς μια διαρροή, καθώς και δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, ένα off-λευκό X Air Jordan 5 δεν θα ήταν απολύτως εκτός ερώτησης. Το επόμενο έτος σηματοδοτεί την τριάντα επέτειο της σιλουέτας, οπότε ο χρόνος θα ήταν απολύτως στο σημείο. Μπορείτε να περιμένετε τις κανονικές αποσυμπιεσμένες πινελιές, συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής κροτίδας κατά μήκος των μέσων, ραμμένων σε swooshes, που αναφέρθηκε κείμενο, καθώς και το διάσημο κόκκινο φερμουάρ για να κάνει μια επιστροφή.

Μπορείτε επίσης να περιμένετε έναν τόνο πολύ υψηλής ποιότητας υλικά, εκτός από τα αναπνεύσιμα πάνελ μαζί, μια σκληρή κλειδαριά δαντέλας, καθώς και μια μεσαία σόλα με αέρα που είναι τόσο άνετα όσο παίρνει. Επιπλέον, φημολογείται ότι πέφτει και σε δύο καθαρά χρώματα.

Αυτή τη στιγμή, πολύ δεν γίνεται κατανοητό για το off-λευκό X Air Jordan 5, ωστόσο πρέπει να εισαγάγει κάποια στιγμή την άνοιξη του 2020. Ορισμένος για να είναι μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες της χρονιάς, βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει συντονισμένη στο Ο μοναδικός πωλητής για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *