Uncategorized

Το Bravest Studios X Innovative Manager Γιορτάστε το ντοκιμαντέρ «Jeen-Yuhs» με αυτή την κάψουλα

Εάν είστε άτομο Netflix, καθώς δεν έχετε δει ακόμα τον Jeen-Yuhs, τι παίζετε; Το Jeen-Yuhs είναι το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ τριών μερών που σκηνοθέτησε ο Coodie Simmons καθώς και ο Chike Ozah που συμμορφώνεται με το εκπληκτικό ταξίδι του Kanye West. Τώρα για να γιορτάσουμε αυτή τη σειρά, η επιχείρηση παραγωγής καινοτόμο διαχείριση X Bravest Studios έχει ενώσει τις δυνάμεις για να απελευθερώσει μια εορταστική συλλογή κάψουλας.

Περιλαμβάνεται με αυτό το στενό εύρος, βλέπουμε ένα τρίο των μπλουζών, δύο ζευγάρια προσαρμογής μαζί με σορτς καθώς και ένα καπάκι φορτηγών, με κάθε ρουλεμάν να νεύει στο ντοκιμαντέρ Kanye West. Ενώ μια μοναδική εστίαση έχει τεθεί στο τρίτο και το τελικό επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, αυτή η συλλογή φέρει επίσης τροπές που αναφέρονται τόσο στην εγκατάλειψη του κολλεγίου όσο και στις χρονικές περιόδους Donda.

Εικόνα μέσω των πιο γενναίων στούντιο
Για παράδειγμα, ένα από τα μπλουζάκια διαθέτει μια αρκούδα που μοιάζει με τον παραδοσιακό σχεδιασμό Polo Ralph Lauren, εξοπλισμένο με τη μάσκα αρκούδας από το εξώφυλλο άλμπουμ Dropout. Ένα παρόμοιο τσάι αθλητίζει την ίδια αρκούδα, αυτή τη φορά ντυμένος με το στρογγυλό σακάκι από τη γραμμή των ενδυμάτων του Yeezy X του Kanye.

Τα μπλουζάκια, τα σορτς καθώς και το καλύπτονται όλα τα αθλητικά ένα παρόμοιο κείμενο τύπου που δηλώνει “Jeen-Yuhs Act III: Αφύπνιση κατοικίας ιδιοκτησίας καινοτόμου ελέγχου”. Για όσους επιθυμούν να αστυνομεύουν αυτή η ξεχωριστή συνεργασία, προσφέρεται επί του παρόντος στην ιστοσελίδα του Bravest Studios. Σε άλλες ειδήσεις, ο Dickies παρουσιάζει ισχυρές νέες εκτυπώσεις καθώς και μοτίβα στη συλλογή SS22 “Denim Trails”.

Εικόνα μέσω των πιο γενναίων στούντιο

Εικόνα μέσω των πιο γενναίων στούντιο

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *