Μετά την απελευθέρωση της Adidas Yeezy Αύξηση 700 V2 ‘Στατικό’ σήμερα το πρωί, τώρα ρίχνουμε μια ματιά σε ένα ποτέ-πριν-είδε 700 V2 πρόκειται να χτυπήσει τα ράφια πολύ σύντομα!

Ονομάστηκε «Geode», αυτό το χρώμα είναι βαμμένο σε μια γήινη παλέτα, με διάφορες αποχρώσεις καφέ και γκρι που χαρακτηρίζει σε όλη. Κατασκευασμένο από δέρμα και πλέγμα, αυτό το Yeezy 700 V2 κάθεται στην κορυφή ενός χοντρού ενισχυμένη μεσαία σόλα που έχει τελειώσει με μια δύσκολη και ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ από καουτσούκ. Αν και δεν είναι το «λευκό/κόμμι» που έκανε μια εμφάνιση τον Μάιο, είναι ακόμα αρκετά καθαρό!

Που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την άνοιξη του 2019, παράλληλα με το πρόσφατα ανακοινωθέν Adidas Yeezy μπάσκετ ‘Quantum’ και την έντονα αναμενόμενη Adidas Yeezy αύξηση 350 V2 ‘Glow in Dark’ «Κάτω από τα παρακάτω σχόλια! Φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στην Adidas Yeezy αύξηση 350 V2 ‘Black Static’!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *