την περασμένη άνοιξη, ο Chitose Abe ονομάστηκε ο πρώτος σχεδιαστής φιλοξενουμένων για να αναλάβει τη διάσημη γραμμή Couture του Jean Paul Gaultier. Ενώ η πανδημία Coronavirus έχει καθυστερήσει αυτό το ντεμπούτο σχεδόν ένα χρόνο, τώρα παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο Sacai x Jean Paul Gaultier X Nike Vaporwaffle. Μια απροσδόκητη-αλλά-αναμενόμενη τρισδιάστατη συνεργασία μεταξύ των δύο φημισμένων αναπτυγμένων και της μάρκας Beaverton, αυτά είναι πραγματικά κάτι άλλο.

Φτάνοντας σε μια πολύ γνωστή ασπρόμαυρη παλέτα χρωμάτων, η JPG παίρνει το Vaporwaffle παίρνει τα πράγματα σε νέα ύψη-τόσο σωματικά όσο και εικονικά. Ενώ τα κλασικά στοιχεία Sacai X Nike μπορούν να βρεθούν εδώ, συμπεριλαμβανομένων των διπλών swooshes και της διπλασιασμένης στοιβαγμένης μεσαίας σόλας, η κατασκευή έχει αναδιαμορφωθεί πλήρως για να συμπεριλάβει το δέρμα, το νάιλον και το σουέτ. Όλα αυτά είναι ραμμένα μαζί για μια ματιά που είναι πολύ σαφώς εμπνευσμένη από το αέρα του ποδιού.

Εικόνα μέσω sneakerjamz_news
Ένας εκτεταμένος αστράγαλος συνδέεται τυχαία για μια εμφάνιση που επηρεάζεται από το couture και η συνεργασία Nike είναι ακόμα πιο τσιμεντοποιημένη με τις γλωσσές και ένα προσαρμοσμένο μπλε και άσπρο ριγέ εσωτερικό σόλα που έχει γίνει συνώνυμη με το Gaultier.

Δεδομένου ότι αυτό είναι σαφώς ένα κομμάτι για την εξοικονόμηση, υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα ότι το Sacai X Jean Paul Gaultier X Nike Vaporwaffle δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας. Με αυτό είπε ποτέ, ποτέ δεν ξέρεις, καθώς μοιάζει με το Design Design X Sacai X Nike Ldwaffle θα μπορούσε πραγματικά να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος θα μπορούσε πραγματικά να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος! Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για αυτό το τρισδιάστατο collab και φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πρόσθετες πληροφορίες καθώς αναπτύσσεται!

Εικόνα μέσω sneakerjamz_news

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *