Shoes

Το Nike Dunk Low “Barber Shop” παίρνει βαμμένο σε ένα άλλο χρώμα

στο τέλος του περασμένου έτους, πιάσαμε την πρώτη μας ματιά στο Dunk Low “Barber Shop”. Φτάνοντας σε ένα μυστικό μαύρο σχέδιο, αυτή η απελευθέρωση μας είχε βουτήξει. Γρήγορα προς τα εμπρός μερικούς μήνες και μοιάζει με την έντονα αναμενόμενη πτώση θα φτάσει σε ένα άλλο χρώμα με τη μορφή του Nike Dunk Low “Barber Shop White”.

Που αποκαλύπτεται από το αξιόπιστο πάνινο παπούτσι @yankeekicks, αυτό το επερχόμενο dunk χαμηλά αποτίει φόρο τιμής στα τοπικά καταστήματα κουρέα που διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στη γειτονιά σας. Διαθέτοντας μια διαφορετική κατασκευή από το προαναφερθέντα “μαύρο”, αυτό το ζευγάρι απομακρύνεται από το βότσαλο από το βότσαλο υπέρ του βουτυρώδους γκρι σουέτ. Το Barber Shop-inspired σωληνώσεις τρέχει γύρω από τον πίνακα τακουνιών, η οποία είναι χαραγμένη με σγουρά κλειδαριές κρέμας.

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το swoosh πυροβολεί πέρα ​​από τα πλευρικά και τα μέσα σε μια τραγανή λευκή απόχρωση, και αυτό συμπληρώνεται από ένα ζευγάρι επίπεδη κορδόνια που συνδέουν τα πάντα μαζί. Ακριβώς κάτω από αυτό, μια δαντέλα φρουράς clipper dubrae σε χρυσό μπορεί να βρεθεί πλήρης με Nike branding. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, οι μπλε αποχρώσεις του μωρού κοσμούν τη γλώσσα και την εξωτερική σόλα, οριστικοποιώντας την απελευθέρωση περιορισμένης έκδοσης.

Αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα, το Nike Dunk Low “White Barber Shop” είναι ένα must-have. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερες πληροφορίες εκτόξευσης καθώς αναπτύσσεται, και σε σχετικές ειδήσεις, το Nike Dunk “Vintage Pack” πηγαίνει για μια προ-γήρανση εμφάνιση!

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *