Shoes

Η Adidas Verified είναι πίσω καθώς και πολύ καλύτερη από ποτέ

Το έτος είναι το 2015, καθώς και η γερμανική γιγαντιαία μόλις εισήγαγε την Adidas επιβεβαίωσε. Μια επαναστατική εφαρμογή smartphone που επέτρεψε σε sneakerheads να διατηρούν αβίαστα ζεύγη στο περιφερειακό τους κατάστημα εκτός από τις ειδοποιήσεις Push για τις πιο επιθυμητές κυκλοφορίες, αυτή ήταν η τοποθεσία Go-to για τρεις οπαδούς Stripes. Τρία χρόνια αργότερα, όμως, η εφαρμογή έκλεισε στη συνέχεια χωρίς καμία είδηση ​​για το πότε θα έκανε μια επιστροφή. Μέχρι τώρα, δηλαδή.

Εικόνα μέσω adidas
Όπως και από το πουθενά, η εφαρμογή Adidas επαληθεύτηκε να είναι τώρα και πολύ καλύτερη από ποτέ. Λαμβάνοντας την ψηφιακή του εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, η τρέχουσα ενημέρωση εγχέεται με ειδικά άρθρα καθώς και υλικό εκτός από ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κρατήσεων που επιτρέπει στα άτομα αστυνομικό χωρίς το άγχος.

Περιλαμβάνονται στο βίντεο Teaser της εφαρμογής περιλαμβάνουν πλάνα του Superstar Prada X Adidas εκτός από το επερχόμενο σούπερ σταρ Sean Wotherspoon X Adidas.

Εάν είστε τόσο προωθημένοι όσο είμαστε, η Adidas επαληθευμένη εφαρμογή έχει οριστεί για να επιστρέψει στις 25 Αυγούστου στις ΗΠΑ που συμμορφώθηκε με μια ευρωπαϊκή απελευθέρωση σύντομα μετά. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερες ενημερώσεις καθώς αναπτύσσεται, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, οι επίσημες εικόνες του Adidas Ultra 4D “Triple White” έχουν προσγειωθεί!

Εικόνα μέσω adidas

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *