Shoes

Το Undercover X Sacai X Nike Ldwaffle Pack λαμβάνει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Η τρισδιάστατη συνεργασία είναι σίγουρα χτυπήματα επί του παρόντος και συμπτωματικά το επερχόμενο Undercover X Sacai x Nike Ldwaffle που αποτελείται από τρεις χρωματισμούς ( Το “Bright Citron”, “Red/Blue” και “Purple Blue”) έχει μόλις δοθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το πακέτο έρχεται αμέσως μετά από μια παρόμοια προσπάθεια που περιλάμβανε θρόμβο, ωστόσο αυτή τη φορά είναι η γνωστή ετικέτα του Jun Takahashi που συνεργάζεται με την Chitose Abe και την ετικέτα Swoosh.

Και οι τρεις χρωματισμοί κάθονται απόλυτα καλά στην τώρα φημισμένη σιλουέτα Ldwaffle που βασίζεται σε πρώιμα πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν από τον Bill Bowerman, έναν από τους συνιδρυτές της Nike. Το μοναδικό σχήμα της εξωτερικής σόλας ήταν αρχικά το προϊόν του Bowerman που πειραματίζεται με το σίδερο βάφλας της συζύγου του στην αγορά για να βελτιώσει τη λαβή της εξωτερικής σόλας.

Εικόνα μέσω του NikeUnderCover x Sacai x Nike Ldwaffle “Bright Citron”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του NikeUnderCover x Sacai x Nike Ldwaffle “Purple Blue”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Πολλά διαφορετικά πάνελ κατοικούν στο πάνω μέρος και είναι κατασκευασμένα από δέρμα, σουέτ και ακόμη και πλέγμα. Το πιο ορατό χαρακτηριστικό αυτών των αθλημάτων είναι ο διπλασιασμός των βασικών λεπτομερειών, συμπεριλαμβανομένων των λογότυπων Swoosh, των γλωσσών, των κορδονιών και ακόμη και της μεσαίας σόλας. Η τρισδιάστατη επωνυμία εμφανίζεται τόσο στις γλωσσές όσο και στις καρτέλες των τακουνιών, ενώ η υπερβολική μονάδα μεσαίας σόλας κρύβει άφθονο μαξιλάρι για να βεβαιωθείτε ότι αυτά είναι τόσο άνετα όσο είναι κομψά.

Εάν είχατε το μυστικό X Sacai X Nike Ldwaffles στο ραντάρ σας για κάποιο χρονικό διάστημα, τότε τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αρχίσετε να εισέρχεστε σε λοταρίες για τα ζευγάρια σύντομα, καθώς και οι τρεις πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 29 Οκτωβρίου μέσω επιλεγμένων πωλητών και App Nike SNKRS. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ για όλα τα πιο πρόσφατα σε αυτή την κυκλοφορία και τόσο πολυάριθμα και ενώ είστε εδώ ελέγξτε τις προτιμώμενες κυκλοφορίες του Οκτωβρίου από όλα αυτά τα χρόνια!

Εικόνα μέσω του NikeUnderCover x Sacai x Nike Ldwaffle “Red Blue”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *