Ποιος είναι έτοιμος για την επόμενη γενιά του Climacool; Μετά από μια πολύ σύντομη ματιά στο τέλος του περασμένου έτους, τώρα φτάνουμε κοντά και προσωπικά με το Adidas Climacool Vento “Triple Black” και είναι τόσο μυστικό όσο παίρνει. Ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο που παίρνει στοιχεία από το OG, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Εικόνες ευγενική προσφορά του @Cass_Sylvania, το “Triple Black” διαθέτει αναπνεύσιμο καλοκαίρι. Τρεις λωρίδες της ταινίας χαρίζουν τα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ, ενώ η φτέρνα συνδυάζεται με μια χυτευμένη υποστήριξη για επιπλέον σταθερότητα.

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το παπούτσι χωρίς να αναφέρετε την χοντρή μονάδα ώθησης κάτω κάτω. Σχεδιασμένο ακριβώς όπως το εικονικό Air VaporMax, το Pods προσφέρει ποσότητα ισορροπίας και μαξιλαριού με κάθε βήμα. Στρογγυλοποιώντας όλα τα μακριά, ένα σήμα “climacool” στη γλώσσα ολοκλήρωσε το σύγχρονο σχέδιο.

Εικόνα μέσω cass_sylvania
Τι να μην αγαπάς για το Adidas Climacool Vento “Triple Black”; Αναμένεται να ξεκινήσει παράλληλα με μια ολόκληρη σειρά από χρώματα, πέφτει στις ΗΠΑ αύριο και θα φτάσει στις ευρωπαϊκές ακτές νωρίτερα και όχι αργότερα. Ενημερώστε μας αν θα αστυνομεύσετε, και σε σχετικές ειδήσεις, το Yeezy Slide “Core” και “Soot” έχουν αποκαλυφθεί!

Εικόνα μέσω cass_sylvania

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *