Shoes

Υπενθύμιση απελευθέρωσης: Μην χάσετε την αύξηση Yeezy 350 V2 “MX OAT”!

Περιμένουμε την αύξηση του Yeezy 350 V2 “MX OAT” να πέσει εδώ και μήνες και είναι τελικά εδώ. Το πρώτο χρώμα που θα κυκλοφορήσει ως μέρος της φρεσκοκομμένης σειράς MX του Kanye West, αυτό το Jackson Pollock-esque Colourway είναι ένα must-have για κάθε sneakerhead. Θέλετε ένα ζευγάρι; Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τους συναγερμούς σας και σηματοδοτεί τα ημερολόγιά σας καθώς προσγειώνονται επίσημα αύριο στις 23 Οκτωβρίου στις 7πμ!

Ένα από τα πιο ξεχωριστά Yeezys που έγινε ποτέ, το “MX OAT” θα έπρεπε πραγματικά να έχει πέσει πίσω τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά δεν διαμαρτύρονται. Με ένα μαλακό κίτρινο Primeknit Construction, ένα μονόινο πλέγμα λωρίδων πυροβολεί πάνω από το πλευρικό πλαϊνό πλαίσιο για να κάμψει το παιχνίδι κάλτσας σας, έτσι ώστε να είναι καλύτερα να είναι ισχυρή. Οι πινελιές του μπλε και του πορτοκαλιού στροβιλίζονται γύρω από το πάνω μέρος σαν μια ζωγραφική, και η φημισμένη καρτέλα έλξης κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή γύρω από το πίσω μέρος του 350 V2.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Μετατόπιση της εστίασής σας κάτω κάτω, θα βρείτε μια adidas αύξηση της μεσαίας σόλας που είναι τόσο άνετη όσο οτιδήποτε άλλο. Αυτό έχει απομείνει με ένα ελαφρώς φινίρισμα, ώστε να μπορείτε να δείτε αυτή τη μονάδα μαξιλαριού μέσα.

Τέλος, έφτασε αύριο στις 23 Οκτωβρίου, η Adidas Yeezy αυξάνεται 350 V2 “MX OAT” θα ακολουθήσει το “MX Rock” πολύ σύντομα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για την καλύτερη ευκαιρία σας να αγωνιστείτε και τα δύο χρωματιστά. Σε σχετικές ειδήσεις, η αύξηση του Yeezy 700 “Faded Azure” βυθίζεται σε παστέλ τόνους!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *