Shoes

Λαμβάνοντας μια καλύτερη ματιά στο επερχόμενο Nike Air Max 95 SP

Δεν υπάρχει φωτεινότερο παπούτσι που απελευθερώνεται το 2019 από το Nike Air Max 95 Psychic Blue/Chrome Yellow. Διαθέτοντας ασυνήθιστες πτυχές στυλ καθώς και μερικά από τα καλύτερα υλικά γύρω, απαιτείται να παρακολουθείτε το Unboxing παρακάτω για να κατανοήσετε πραγματικά το επίπεδο λεπτομέρειας που έχει πάει σε αυτά τα πάνινα παπούτσια.

Κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό denim, καμβά βαρέως βάρους, καθώς και ταιριάζει μαζί με υπόγεια, όλα αυτά βρίσκονται στην κορυφή της εικονικής μονάδας AM95 AIR. Αυτό που θέτει αυτό το συγκεκριμένο χρώμα εκτός από τα υπόλοιπα είναι το ψυχεδελικό χρωματιστό.

Ερχόμενοι με κίτρινο, μοβ, μπλε καθώς και κόκκινες επιτυχίες στις λωρίδες, αυτό αντιμετωπίζεται από μια μονοχρωματική βάση λευκού και μαύρου. Στρογγυλή μακριά με τον ήλιο καθώς και τα αξεσουάρ δαντέλας καρδιάς καθώς και μια πληθώρα πολύχρωμων air max branding. Το Nike Air Max 95 SP χτυπά το Luisaviaroma στις 26 Σεπτεμβρίου. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα καθώς και κυκλοφορίες από την κοινότητα των παπουτσιών.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *